Het team

thumbnail__DSC1491Barbara en Toby Corel

Welkom bij De Broodjes Bar. Mijn naam is Barbara (Bar) en na een jaar lang ideeën uitwerken, vergunningen regelen en een pand verbouwen ben ik nu samen met mijn man Toby trotse eigenaar van De Broodjes Bar in Wassenaar. Het ondernemerschap zit in mijn bloed en door mijn jarenlange horeca ervaring weet ik precies wat ik wil. Ik wilde graag een warme, sfeervolle plek in het centrum van Wassenaar creëren waar je lekkere broodjes kunt halen/eten samen met goede koffie of iets lekkers erbij. Ik zorg er graag voor dat je je er thuis voelt en dat er altijd ruimte is voor een praatje. Natuurlijk kan ik dit niet alleen en pak ik alles samen aan met mijn man Toby. Toby is de praktische ‘handy’ man en aanpakker en zal hij geregeld helpen in de Broodjes Bar. Naast zijn bijdrage aan De Broodjes Bar werkt hij ook nog als fulltime vrachtwagen chauffeur.

De Broodjes Bar is er voor iedereen en opent al om 09:00 zodat je zelfs vóór je werk al een goede bak koffie of broodje kunt halen. De koffie staat klaar en we hopen je snel te zien in De Broodjes Bar!

 

Aad Dijksterhuis

Wie Aad zegt, zegt kookgek en levensgenieter. Aad is mijn vader en is vanaf het begin al zeer betrokken bij De Broodjes Bar. Vanuit zijn passie voor koken heeft hij een belangrijke rol binnen De Broodjes Bar. Aad staat bij veel mensen bekend om zijn fantastische soepen en gehaktballen en dus vind je deze elke dag vers op het menu. Hij vindt het heerlijk om te koken, nieuwe gerechten uit te proberen en is altijd in voor een grap. Als hij niet in De Broodjes Bar staat, vind je ‘m bij zijn andere passie, zijn paarden. Kom snel eens Aad zijn specialiteiten proeven!

 

 

 

 

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Comments are closed.