Skip to content

Over ons

Welkom bij De Broodjes Bar. Hier lees je meer over ons.

De Broodjes Bar; een gezellige lunchroom in hartje Wassenaar

De Broodjes Bar is de gezellige broodjeszaak van Barbara en Toby Corel. Deze geboren en getogen Wassenaarders zijn in 2014 begonnen met deze lunchroom waar je terecht kunt voor vers belegde broodjes, huisgemaakte soepen, heerlijke koffie en andere lekkernijen. De Broodjes Bar is een warme, sfeervolle plek in het centrum van Wassenaar. Natuurlijk kun je ter plekke eten en drinken maar je kunt gerechten afhalen of laten bezorgen. Heb je een feest of een bijzondere gelegenheid? Barbara denkt graag met je mee in alle mogelijkheden voor catering op maat. Heb je al trek gekregen? De koffie en broodjes staan klaar in De Broodjes Bar!

Ons team

Barbara Corel

Barbara Corel

Eigenaar

Barbara is de eigenaresse van De Broodjes Bar. Samen met haar man Toby kon zij in 2014 haar langgekoesterde droom waarmaken en startte zij haar eigen lunchroom. Na een jaar lang ideeën uitwerken, vergunningen aanvragen en het pand verbouwen opende zij de deuren van prachtige lunchroom De Broodjes Bar aan de Oostdorperweg in Wassenaar. Het ondernemersschap zit in haar bloed en door haar jarenlange ervaring in de horeca weet ze precies wat ze wil. Barbara maakt altijd tijd voor een praatje met haar gasten en zorgt dat je je thuisvoelt in haar zaak.

Toby Corel

Toby Corel

Eigenaar

Toby is de praktische ‘handy’ man in De Broodjes Bar. Hij is getrouwd met Barbara en samen zijn zij in 2014 De Broodjes Bar gestart. Toby is een aanpakker en is dan ook regelmatig in de Broodjes Bar te vinden voor klusjes, het bezorgen van bestelling of hij springt bij wanneer het nodig is. Naast zijn bijdrage aan De Broodjes Bar werkt Toby ook nog als fulltime vrachtwagen chauffeur.

Aad Dijksterhuis

Aad Dijksterhuis

kok

Wie Aad zegt, zegt kookgek en levensgenieter. Aad de vader van eigenaresse Barbara en is vanaf het begin al zeer betrokken bij De Broodjes Bar. Vanuit zijn passie voor koken heeft hij een belangrijke rol binnen De Broodjes Bar. Aad staat bij veel mensen bekend om zijn fantastische soepen en gehaktballen en dus vind je deze elke dag vers op het menu. Hij vindt het heerlijk om te koken, nieuwe gerechten uit te proberen en is altijd in voor een grap. Kom snel eens Aad zijn specialiteiten proeven!

Volg ons op social media

Voor actueel nieuws, aankondigingen of nieuwe specialiteiten

Over De Broodjes Bar

De Broodjes Bar is een gezellige lunchroom in hartje Wassenaar. In onze lunchroom ben je welkom om onze lekkere vers belegde broodjes, huisgemaakte soepen, overheerlijke koffiespecialiteiten en lekkernijen te proeven. Ook take-away mogelijk.

Bestellen via Thuisbezorgd

Je kunt direct bij De Broodjes Bar jouw bestelling plaatsen via mail of per telefoon (070 331 61 08) maar je kunt ook bestellen via Thuisbezorgd.

Volg ons op social media